Sunday, March 25, 2012

TEGARNYA HATI LUinikah caramu membalas cintaku,
kau nodai cinta yang ku beri,
inikah caramu membalas sayangku,
kau lukai sayangku untukmu.

teganya kau menari di atas tangisanku.
kau permainkanku sesuka hatimu.

sudah cukup cukup sudah,
cukup sampai dsini saja
daripada hati gelisah,
cintaku kau balas dengan dusta.

sudah cukup cukup sudah,
cukup sampai disini saja,
daripada batin tersiksa,
lebih baik ku pergi saja.

telah berulangkali,
ku coba mengalah,
ternyata sabarku,
tak bererti untukmu.

teganya kau menari di atas tangisanku,
kau permainkanku sesuka hatimu.

Tak gua sangka lu buat gua macam ni pada gua. Setelah apa yang gua berikan pada lu, lu permainkan gua macam tu saja. Tatkala gua menangis rindukan lu secara tegar lu tidak mempedulikan gua dan berhibur bersama rakan-rakan lu. Selama ni gua bagi lu cinta lu permainkan. Gua bagi lu sayang lu lukakan hati gua. Tatkala gua rindukan lu secara tegar lu cuba lupakan gua. 

Selama ni gua cuba mengalah dengan lu. Tapi lu dengan tegar tidak pedulikan. Selama ni gua bersabar dengan lu. Tapi dengan tegar secara berulang-kali lu cuba menyakiti hati gua. Sejujurnya dengan kesabaran gua tak bererti pada diri lu langsung. yer dak? tak bererti langsung dalam hidup lu.

Gua dah tak nak hati gua gelisah memikirkan lu. Gua dah tak nak batin gua tersiksa menanti lu terima cinta gua dan beri peluang pada gua. Daripada hati gua gelisah kerana cinta gua lu balas dengan dusta. Daripada batin gua tersiksa sebab lu menanti cinta lu yang tak tahu ada atau tak. Gua buat keputusan untuk bertugas di medan, indonesia. Maafkan gua kerana cinta lu gua nantikan da gua bawa ke sini. Ke Medan, Indonesia. I still wait you and love you so much baby.

No comments:

Post a Comment